Υπερκάρτα

card


Τι είναι η κάρτα Υπέρ;

Η κάρτα υπέρ είναι μία κάρτα με την οποία κάνετε τις αγορές σας, στα Super Market Γρηγοριάδη ΥΠΕΡ, ακόμη πιο συμφέρουσες, εσείς κερδίζετε πόντους με τα ψώνια σας κι εμείς κερδίζουμε πόντους στην εμπιστοσύνη σας. Δεν είναι πιστωτική, δίνεται άμεσα και δωρεάν, δεν έχει συνδρομή, ούτε ημερομηνία λήξης.

Στα Super Markets ΥΠΕΡ ψωνίζετε ακόμη Φθηνότερα!

Η κάρτα ανταμείβει την προτίμησή σας σε μας, προσφέροντάς σας επιπλέον οφέλη και εκπτώσεις. Στο χέρι σας είναι να την χρησιμοποιήσετε άμεσα, για να κερδίζετε πόντους κάθε φορά που ψωνίζετε. Ο τρόπος είναι απλός, με την επίδειξη της κάρτας στα ταμεία των καταστημάτων μας μαζεύετε πόντους τους οποίους εξαργυρώνετε παίρνοντας δώρα.

 • Γιά κάθε 3 €υρώ ψώνια παίρνεται 1 πόντο

(πχ. Αγορές 30 ευρώ = 10 πόντοι). Όταν συμπληρώσετε 200 πόντους θα πάρετε μία δωροεπιταγή αξίας 6 ευρώ.

Άλλοι τρόποι να κερδίζετε πόντους!

Οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να κερδίζουν επιπλέον πόντους αγοράζοντας επιλεγμένα προϊόντα, που σημαίνονται στα φυλλάδια προσφορών με ειδικούς δείκτες για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Πώς θα αποκτήσετε την κάρτα;

Για να γίνετε μέλη της ΥΠΕΡ κάρτας και να αποκτήσετε την κάρτα αρκεί μόνο να επισκεφθείτε το κατάστημα βάσης (δηλαδή αυτό που επισκέπτεστε συχνότερα) και να κάνετε μια αίτηση απόκτησης της κάρτας. Με την συμπλήρωση της αίτησης, σας δίνεται η κάρτα άμεσα και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με τις αγορές σας σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας μας.

Κατάστημα Βάσης = Κατάστημα εξαργύρωσης πόντων & παραλαβής δώρων

Είναι αυτό, στο οποίο εκδίδεται η κάρτα σας (δηλαδή αυτό που επισκέπτεστε συχνότερα για τις καθημερινές σας αγορές). Ωστόσο, πόντους μπορείτε να κερδίσετε από οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας κάνοντας τα ψώνια σας. (εκτός του καταστήματος Cash & Carry) Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κατάστημα βάσης θα πρέπει να το δηλώσετε στο κατάστημα στο οποίο έχετε προμηθευτεί την κάρτα σας.

Χρήση κάρτας = Απλή & γρήγορη χωρίς καμία επιβάρυνση!

Όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας, δίνετε την κάρτα στο ταμείο προτού αρχίσει η συναλλαγή για να περαστούν οι πόντοι που κερδίσατε. Στο πάνω μέρος της απόδειξης, αναγράφονται οι πόντοι που έχετε συγκεντρώσει μέχρι και την προηγούμενη μέρα, ενώ στο κάτω μέρος θα εμφανίζονται οι πόντοι από την τελευταία σας συναλλαγή.

Όροι Χρήσης Υπέρκάρτας

Γενικοί όροι

 1. Η κάρτα μπορεί να αντικατασταθεί σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου της εκδότριας εταιρίας, με απλή αίτηση.
 2. Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα οφείλει να γνωστοποιεί με κάθε τρόπο στην εταιρία κάθε αλλαγή της διεύθυνσης ή στοιχείων τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας.
 3. Μέχρι τη γνωστοποίηση τέτοιας αλλαγής, κάθε ειδοποίηση κοινοποιείται έγκυρα στα παλιά στοιχεία επικοινωνίας.
 4. Η εκδότρια εταιρία εγγυάται την προστασία των στοιχείων των συμμετεχόντων από οποιαδήποτε παράνομη πρόσβαση και αθέμιτη επεξεργασία καθώς και την χρήση τους αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς marketing.
 5. Ο κάτοχος της κάρτας θα έχει απεριόριστη πρόσβαση στα στοιχεία που τον αφορούν και θα μπορεί οποτεδήποτε να ζητά εγγράφως τη διαγραφή τους από τη βάση δεδομένων της εταιρίας.
 6. Παραλαβή της κάρτας μέλους σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.
 7. Κατάστημα Βάσης (HomeStore) ορίζεται το κατάστημα στο οποίο εκδίδεται η κάρτα, δηλαδή αυτό που ο πελάτης επισκέπτεται συχνότερα για της καθημερινές αγορές. Προνόμια συγκεντρώνονται με αγορές σε κάθε κατάστημα του δικτύου, αλλά κάθε αλλαγή στα στοιχεία του κατόχου πρέπει να δηλώνεται στο κατάστημα βάσης.

Έκδοση και χρήση

 1. Κάθε κάρτα μέλους είναι και παραμένει ιδιοκτησία της εκδότριας εταιρείας «ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» και ο κάτοχός της είναι υποχρεωμένος να την επιστρέψει άμεσα σε κάθε ζήτηση.
 2. Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική. Απαγορεύεται κάθε μεταβίβαση της κάρτας μέλους.
 3. Ο κάτοχος δικαιούται να χρησιμοποιεί την κάρτα του στο Δίκτυο Καταστημάτων Super Markets ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, μέσα στα πλαίσια που ορίζονται κάθε φορά από την εκδότρια εταιρία και γνωστοποιούνται στον κάτοχο.
 4. Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική, ή χρεωστική. Ο κάτοχος, με την εμφάνισή της, δεν μπορεί να κάνει χρηματικές συναλλαγές, παρά μόνο να ταυτοποιήσει τα στοιχεία μέλους και να απολαύσει προνόμια, όπως θα παρέχονται και θα γνωστοποιούνται από την εκδότρια εταιρία.
 5. Μοναδική υποχρέωση του συμμετέχοντος, προκειμένου να απολαύσει τα εκάστοτε προνόμια του προγράμματος, είναι η επίδειξη της προσωπικής κάρτας μέλους, κατά την πραγματοποίηση αγορών και την εξαργύρωση προνομίων.
 6. Τα προνόμια της κάρτας μέλους – “Loyalty Card” Super Market ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ (πόντοι, εκπτώσεις, δώρα κλπ) θα μεταβάλλονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα γνωστοποιούνται στον κάτοχο – μέλος, με τη χρήση ειδικής σήμανσης εντός των καταστημάτων και με προσωποποιημένες μορφές επικοινωνίας (διαφημιστικά φυλλάδια, SMS, e-mail, τηλεφωνικές κλήσεις), εφόσον συμφωνηθούν τέτοιες κατά την εγγραφή.

Λήξη και Καταγγελία

 1. Η εκδότρια εταιρία έχει το δικαίωμα να καταγγείλει οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία, τη σύμβαση χορήγησης κάρτας μέλους – “Loyalty Card” και να απαγορεύσει οποιαδήποτε χρήση της. Σε κάθε περίπτωση, τα καταχωρημένα προνόμια κάθε κάρτας θα διαγράφονται με την πάροδο 365 ημερολογιακών ημερών αχρησίας της.
 2. Η κάρτα παρέχει στον κάτοχό της προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το εκάστοτε πρόγραμμα προνομίων βρίσκεται σε ισχύ. Η εκδότρια εταιρία διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά τη διακριτική της ευχέρεια, ακόμη και χωρίς προειδοποίηση.
 3. Η εκδότρια εταιρία δικαιούται να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου υπολογισμού των εκάστοτε ισχυόντων προνομίων. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα γνωστοποιείται στον κάτοχο με κάθε πρόσφορο μέσο, όπως περιγράφηκε ανωτέρω. Η εκδότρια εταιρία διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να τερματίσει το πρόγραμμα προνομίων. Σε κάθε περίπτωση οι ενέργειες αυτές θα γνωστοποιούνται στον κάτοχο της κάρτας.
 4. Εάν για οποιαδήποτε λόγο η εκδότρια εταιρία τροποποιήσει μέρος, ή το σύνολο των όρων του προγράμματος ή παύσει το πρόγραμμα προνομίων, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της εταιρίας, εφόσον, ήδη με την υπογραφή της φόρμας εγγραφής και την παραλαβή της κάρτας, αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.

Υπερκάρτα Προνόμια

Δωροεπιταγή Έκπτωσης αξίας 6 €υρώ!

Κάθε φορά που θα συγκεντρώνετε 200 πόντους κερδίζετε μία εκπτωτική επιταγή αξίας 6 ευρώ.

Για να ελέγχετε κάθε φορά πόσους πόντους έχετε, κοιτάξτε στο κάτω μέρος της απόδειξής σας, ή απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Την επιταγή μπορείτε να την πάρετε μόνο από το κατάστημα που έχετε εκδώσει την κάρτα σας.

Η εξαργύρωση της Δωροεπιταγής γίνεται με τις επόμενες αγορές σας, άμεσα δίνοντάς την σε οποιοδήποτε ταμείο του καταστήματος βάσης.